[gesloten]Geluk in een Rompertje Giveaway! Ockyz Sweakers + badkleding

Geluk in een Rompertje Giveaway!

Deze maand heb ik allemaal leuke winacties op geluk in een rompertje om te vieren dat ik al 2.5 jaar online ben! Samen met een aantal webshops mag ik iets leuks weggeven. Vandaag mag ik een paar sweakers (€24.95) plus zwemkleding weggeven! Doe je ook mee?

Ockyz Sweakers.

Sinds ik vorig jaar kennis heb gemaakt met de zwemsokken van Ockyz is uitglijden tijdens een zwemuitje verleden tijd. Als we naar het zwembad gaan vind Emily de glijbanen helemaal fantastisch en is dan vaak zo enthousiast dat we moeten opletten dat ze niet gaat rennen. Met de sokken heeft ze veel meer grip om alle trappen naar de hoogste glijbaan te gaan. En dan natuurlijk nog 100x. Door het antislip profiel onder de sokken voorkomen we ongelukken, net als het bandenprofiel bij een auto.

Maar ook voor in de tuin zijn ze super fijn. In plaats van haar Teva’s die uren nat blijven of zwemschoenen die aan de binnen kant glad worden is dit een stuk beter. En ik vind het erg grappig staan onder haar zwempak of bikini. Het is door de zwangerschap en de komst van Kate al weer eventjes geleden dat we in een echt zwembad zijn geweest, maar dat gaan niet lang meer duren. In de zomer kunnen we natuurlijk met z’n vieren weer naar het zwembad.

Zwemkleding.

Ook mochten we van Ockyz badkleding uitkiezen. In Emily haar maat was er volop keuze. Ik koos voor de lichtblauwe bikini in maat 104. Door de strikjes aan de zijkant van het broekje ziet ze er ineens zo wijs uit. En ook het topje met de bloemen zijn voor Emily een dikke hit. Heb jij de collectie al gezien op ockyz.com? En zo’n bikini kan in de tuin natuurlijk ook prima.

WIN: Ockyz sweakers + badkleding naar keuze.

Niet alleen voor Emily mocht ik de sweakers en bikini ontvangen: We mogen ook een paar Ockyz zwemsokken en badkleding weg geven! Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Geluk in een rompertje op Facebook of Instagram
 • Like Ockyz op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten wat voor sweakers en zwemkleding jij zou uitzoeken?!
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van geluk in een rompertje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 juni op de blog bekend gemaakt. Ik neem contact op via het achtergelaten e-mail adres dus zorg dat je een geldig mailadres invult. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

6 reacties

 1. Jaaa voor onze dochter sophie!!! Begint de wereld te ontdekken en is een echte water rat en deze (over) bezorgde moeder zou dan de sweakers reuze fijn vinden!! En natuurlijk kan zo leuk setje zwemkleding in licht blauw dan niet ontbreken!!! Maat 98/104

 2. Zeker doe ik graag mee voor ‘ons Guusje’ en maatje 104 is helemaal geweldig.
  Dit zou ons heel goed uitkomen voor ons onzeker en soms wat bangig meisje nu ervoor het eerst op vakantie gaan in het buitenland.
  Ik ga voor het zelfde setje als Emily

 3. Dit lijkt me erg welkom voor mijn zoontje. Hij is een ster in uitglijden 😉 De zwembroek Storm blauw lijkt me wel leuk met de blauwe sweakers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge