[GESLOTEN] Geluk in een rompertje GiveAway! Shoptegoed van Kaya sieraden!

Geluk in een Rompertje Giveaway!

Deze maand heb ik allemaal leuke winacties op geluk in een rompertje om te vieren dat ik al 2.5 jaar online ben! Samen met een aantal webshops mag ik iets leuks weggeven. Vandaag mag ik een tegoedbon van Kaya sieraden wegeven. Doe je ook mee?

Baby armbandje

Ik mocht voor Kate een te schattig baby armbandje uitzoeken waarmee we ons setje compleet maakte. Van Kaya sieraden heb ik meerder armbandjes in onze collectie voor de meisjes en ze zijn stuk voor stuk erg mooi. Ze zijn gemaakt van erg sterk staaldraad en gaan daarom ook niet snel stuk. Het kettinkje bij de sluiting is verstelbaar zo kan je kindje hem een langere tijd dragen. Zelfs Emily past haar baby armbandjes nog net.

Zo wilde ik nu graag de set die Emily en ik hebben compleet maken met het armbandje voor Kate. Zo’n mini armbandje om haar mini polsje is toch gewoon te schattig. Daar blijf ik bij. Ik koos deze met een hartje erbij met de gravering van haar naam. Emily heeft ook een armbandje met een bedeltje met haar naam.

Giving Back Project Gambia.

Naast prachtige sieraden maken steunt Kaya sieraden ook nog een prachtige doel in Gambia waarbij er van ieder verkocht sieraad een een week school word gedoneerd om kinderen daar een kans te geven om naar school te gaan. Ondertussen heeft Kaya sieraden genoeg geld kunnen inzamelen om geld te kunnen doneren aan stichting Eduki. €10.000 maar liefst, daarmee kunnen er 20 kinderen naar school. Hoe goed is dat?

WIN: Shoptegoed voor Kaya sieraden.

Ik mag jullie blij maken met een shoptegoed voor Kaya sieraden ter waarde van €25. Zo kun je zelf ook iets super moois uitzoeken. Voor jezelf, je kindje of zelfs je partner. Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Geluk in een rompertje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten wat voor sieraad jij zou uitzoeken en voor wie?!
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van geluk in een rompertje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 6 juli op de blog bekend gemaakt. Ik neem contact op via het achtergelaten e-mail adres dus zorg dat je een geldig mailadres invult. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

23 reacties

 1. Wauw. Ik doe graag mee … maar euh hoe moet ik kiezen? Wat een gave sieraden hebben ze ik twijfel dus nog tussen een armbandje voor Nore of een armband voor mijzelf met vezels met de namen van mijn kids..
  Anne onlangs geplaatst…Tot ziens?My Profile

 2. Super leuke actie!! Ik kan bijna niet kiezen, vind de leren armbandjes voor jongens super leuk voor Levi, zijn zusje heeft een mooi armbandje gekregen van de kraamvisite en daar is hij wel een beetje jaloers op hihi! Of een mooie infinityarmband voor mezelf. Met de namen van de kids.. Super mooi!!

 3. Wat een geweldige prijs. ons wonder-nichtje is nu 3 maanden oud en wordt binnenkort gedoopt, ik zou een mooi armbandje voor haar kopen dat ik met de doop geef. ik volg je via fb.

 4. Wat een supergave actie! Ik doe heel graag mee om mezelf eens lekker te verwennen. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje, ons 3e meisje. Ik heb op de site hele mooie ringen gezien waar je namen in kan laten zetten met geboortestenen. Lijkt me super om de cadeaubon te winnen zodat ik zo’n mooie ring kan uitzoeken met de namen van mijn 3 dochtertjes en hun geboortestenen. Moet ik er zelf alleen nog een gedeelte bij leggen maar dat is niet erg. De cadeaubon is een leuk begin ?

 5. Na 4 jaar proberen verwachten we nu eindelijk een kleintje. Ik zou mijn vrouw (we zijn beide vrouw) graag een mooie armband geven, met geboortecristal eraan en een bedel met de naam van ons kindje. Omdat ik zo trots op haar ben.

 6. oohhww, alle sieraden op kaya zijn zo super mooi, dat is moeilijk kiezen. Maar ik denk dat ik dan toch voor een ring of armband met geboortesteentjes/namen van onze jongens ga… zou een leuke verrassing zijn voor oma ??

 7. Echt leuk. Ze hebben voor kinderen ook zo’n superleuke eenhoorn sieradenset, dat zou ik graag van een cadeaubon uitkiezen. Dat zou mijn dochter dan cadeau krijgen als ze haar zwemdiploma haalt. Ik heb haar beloofd dat ze dan gaatjes in haar oren mag en dan zijn zo’n leuke oorbellen erbij natuurlijk helemaal leuk!

 8. Wat mooi en origineel zeg… leuke actie. Doe graag mee om mijn zus te verrassen met dat shoptegoed..kan ze wat moois uitzoeken voor mijn nichtje die bijna 3 maandjes is nu. Groetje ilsiee

 9. Wat een superactie!! Ik wil al een tijdje een ring met de geboortestenen van mijn 3 kinderen en Kaya sieraden heeft hele mooie ?

 10. Een leuk armbandje voor mijn pasgeboren nichtje van 2 maanden oud zou echt geweldig zijn na alle ziekenhuisbezoeken die ze al in haar jonge leventje heeft gehad

 11. Super leuk armbandje . Ik heb even op te site gekeken en twijfel tussen een mom & me armbandje of een baby armbandje met naam die jij ook heb ☺️. Het is allemaal zo leuk.. ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge