[GESLOTEN] Geluk in een rompertje GiveAway! Win een gepersonaliseerd shirt van FAYSTJES

Geluk in een Rompertje Giveaway!

Deze maand heb ik allemaal leuke winacties op geluk in een rompertje om te vieren dat ik al 2.5 jaar online ben! Samen met een aantal webshops mag ik iets leuks weggeven. Vandaag mag ik een gepersonaliseerd shirt van Faystjes weggeven! Doe je ook mee?

Gepersonaliseerd

Bij Fay bestel ik met regelmaat een t shirt met een opdruk. Het begon anderhalf jaar geleden met een wit shirt en roze letters met kleine draak erop voor Emily. Zo kwam ook de romper voor Daan met Kruijssen 01 erop al gauw toen we nog niet eens wisten of het een jongen of meisje zou worden. Super simpel en snel besteld bij Faystjes en ik kon hem al gauw op komen halen. (De shirts kunnen ook verstuurd worden, geen probleem)

Kwaliteit

Na het wassen blijft de print super goed zitten en bladdert hij er niet vanaf. Bij alle shirts zit de print er nog op. De shirtjes zijn van mooi zacht katoen wat goed zijn vorm houd, en vallen goed op maat wat ook erg fijn is.

Fay bedrukt de shirts zelf met de hand. In alle kleuren en lettertypes. De keuze is reuze en niks is te gek. Je kunt alles kiezen.  Zo hebben wij een rompertje met de druk uit het kaartje van Kate. Maar ook shirtjes met een eigen tekst.

WIN: Een zelf bedrukt shirt van Faystjes.

We mogen een gepersonaliseerde shirt van Faystjes weg geven! Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Geluk in een rompertje op Facebook of Instagram
  • Like Faystjes op Facebook
  • Laat in een reactie onder deze blog weten wat voor shirt jij zou laten bedrukken en met wat voor tekst?!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van geluk in een rompertje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 6 juli op de blog bekend gemaakt. Ik neem contact op via het achtergelaten e-mail adres dus zorg dat je een geldig mailadres invult. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

*dit artikel is een samenwerking

5 reacties

  1. Wat gaaf! Ik zou graag een shirtje willen met de tekst: The world is full of beautiful things. Like me! Ik vind die zwarte met roze opdruk heel erg mooi.

  2. Leuke actie! Ik zou het leuk vinden om een t-shirtje met lange mouwen te winnen in maatje 74 met Sarah erop! Voor ons dochtertje ♡

  3. ? oohh leuk zeg!! ik doe graag mee voor een shirtje met naam Kelvin voor onze kleine man zijn 2e verjaardag in augustus ??

  4. Oh gaaf! Ik zou zoiets als dit rompertje hierboven willen maar dan op een shirtje. Dus de naam, met geboortedatum, tijd en gewicht en lengte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge