Perfect bruin in 15min| G&P spraytan

Perfect bruin zonder uren te hoeven zonnen. Met kleine kinderen heb je daar punt 1 geen tijd voor en punt 2 is het slecht voor je. Ik werd door Gerard gevraagd of ik niet eens een spraytan wilde proberen. Nou daar zeg ik geen Nee tegen 😉

3 weken Spanje?

Ik was een klein beetje huiverig, in het verleden heb ik al eens een spraytan gedaan, maar dat zag er alleen al stukken minder professioneel uit. Resultaat, worteltjes oranje. Om te janken, ik liep echt voor schut.

Gerard stelde me gerust, dat zou echt niet gebeuren. Ik mocht me omkleden en gaan staan. Met zorg werd de tan aangebracht en gecontroleerd. Daarna even droog geblazen en kon ik mij weer aankleden. De tan heeft even tijd om goed op te kleuren en na een paar uur kun je douchen en ben je good to go.

Kleurtje on point

Ik was er de dag na de verjaardag van Kate, waar ik in de zon had gezeten. Meerdere keren kreeg ik de vraag of ik nou van die middag zon zo was verkleurd. Nou nee. Dit is toch echt de spraytan. En heel eerlijk, zo bruin ben ik werkelijk nog nooit geweest!

Van mijzelf ben ik erg blank en word ik nogal snel rood. Dit is voor mij echt perfect om echt een keer bruine benen te hebben! Ik ben zo tevreden, dat ik binnenkort zeker terug ga als de kleur vervaagd is.

Liefs Mathiske. bedankt voor het lezen.

In het kort:

  • Spraytan bied geen zon bescherming. er zit namelijk geen spf in
  • Er word gebruik gemaakt van Infinty Sun. Ontwikkeld in Hollywood en ‘s wereld nummer 1 in Sunless tanning.
  • Langhoudend, tot wel 2 weken. En met de juiste verzorging nog wel langer.
  • Van te voren krijg je een voorbereiding thuisgestuurd zodat de kleur optimaal kan ontwikkelen
  • Voor bijna alle huidtypen geschikt
  • Binnen 15 minuten zitten de kleur erop en na het drogen moet de kleur inwerken. Na 3-8u kun je weer douchen, sporten enz.
  • Je mag zelf kiezen wat je aan houd tijdens de tan. Ik vond witte koplampen niet echt een goed plan dus hield alleen een hipster aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge