Summer essentials + winactie *Ockyz

Wij zijn lekker op vakantie en aan het genieten van onze tijd samen. Wat is voor ons onmisbaar bij zulk heerlijk zomers zwemweer?

Summer essentials

Wat heb je nou echt nodig als je met kinderen op vakantie gaat? Juist! een zwembad. En juist daar gebeuren de ongelukken door uitglijdende kinderen. Ik ben al een aantal jaar echt super tevreden over de sweakers en mogen daarom ook dit jaar niet ontbreken uit onze inpaklijst.

Voor Kate en Emily ontving ik beide een setje badkleding en zwemsokken.

Tegen de zon

alles is hier tegenwoordig unicorn, elsa en glitters. Nu kocht ik bij Spahuys Kids geweldige zonnebrand creme, met glitters. De Unicornsnot. Hij is echt zo tof, als je je insmeert heb je glitters en als het tijd is om je opnieuw in te smeren zijn de glitters weg. Hoe tof?

Een zonnehoedje en zonnebril zijn natuurlijk ook onmisbaar. Hoewel ik al gauw last heb van het felle licht is het, naast je huid te beschermen tegen de zon, ook belangrijk je ogen en die van je kinderen te beschermen tegen de zon.

Handdoeken

Ik gebruik ze al een tijdje, maar ze zijn echt te handig. Handdoeken met in het midden een gat en een capuchon. Ideaal. wij hebben ze -natuurlijk- in Elsa variant en ook een minion.

De winactie!

Niet alleen voor Emil en Kate mocht ik de sweakers en zwemkleding ontvangen: We mogen een cadeaubon ter waarde van €25 weggeven! Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Geluk in een rompertje op Facebook of Instagram
 • Like Ockyz op Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten wat jij zou uitkiezen op de site van ockyz.
 • Voor een extra winkans! Tag een echte waterrat die deze sweakers goed kan gebruiken
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van geluk in een rompertje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 6 juli in mijn instastory en via Facebook bekend gemaakt. Ik neem contact op via het achtergelaten e-mail adres dus zorg dat je een geldig mailadres invult. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Liefs Mathiske, Bedankt voor het lezen

M.B.T de foto’s, ik heb geen aan foto’s van de meisjes met badkleding omdat het voor mij niet goed voelt om hen zo op internet te delen. Dit artikel is een samenwerking en bevat items die ik gekregen heb, dit doet echter niet af aan mijn mening.

#Sweakers #Ockyz #Zwemsokken #Zwemschoenen #Uitglijden #Ongelukken #Plezier #Zwembad #www.ockyz.com

9 reacties

 1. Ik volg jullie op allebei de socialmedia
  En ik zou ze graag willen winnen voor onze dochter want dat is inderdaad een waterratje

 2. Dat is niet verkeerd. Ik zou denk ik de bikini Liz groen bestellen voor mijn dochtertje en natuurlijk koop ik er dan ook een paar sweakers bij.

 3. Wat een superleuke actie. Ik zou een paar sweakers zou ik kopen voor mijn waterrat. Nu gebruik ik nog waterschoentjes maar die zijn vrij hard als ze tegen mama aankomen. Gebruik ze puur omdat het zwembad voor een kleintje dat 1 is best wel lastig lopen is. volg jullie beide op instagram.
  heel veel plezier met jullie sweakers en zwemkleding.
  Die zonnebrand lijkt me ook erg handig voor wat oudere kindjes (helemaal nu alles unicorn is)
  bedankt voor de tips

 4. Ockyz heeft echt zulke leuke dingen voor kids! En ze hebben goed nagedacht over het design ervan.
  Ik heb alle stappen gedaan, ook getagd op Instagram.

  Ik zou voor ons waterrotje van die sweakers uitzoeken. Die zijn hartstikke stoer, dan hebben we hopelijk geen gekibbel meer over niet mogen rennen in het zwembad / persé waterschoentjes aan moeten!

 5. Wat een leuke actie, ik doe graag mee.
  Dit zou erg handig zijn voor mijn zoontje voor in de vakantie en na de zomer gaat hij op zwemles dus kan hij het ook goed gebruiken.
  Ik vind de zwembroek Jimm oranje erg leuk en daar passen de sweakers blue sport goed bij. Is hij helemaal klaar voor zijn zwemavonturen zonder uit te glijden!

 6. Voor ons iets wat onzeker waterratje zouden de sokjes echt een uitkomst zijn,al helemaal geweldig als we deze mogen winnen.
  We volgen jullie uiteraard allebij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge