Taste of Amsterdam. Food, drinks and Exota Cocktails.

Afgelopen Pinksterweekend zijn we naar Taste of Amsterdam geweest. Het weer was perfect, de sfeer was perfect en het eten en drinken super! Kijk gauw mee naar wat gezellige sfeer plaatjes.

Taste of Amsterdam.

Taste is hét festival voor restaurants, met cocktails, speciaal bier en wijn. Nu waren wij er vanaf een uur of een ‘s middags en leek het ons een wat minder goed idee om gelijk aan de wijn te gaan. We begonnen dus met een heerlijk kopje cappuccino, wat ik dus met Emily moest delen.

Na de koffie op zoek naar wat lekker. Zo kwamen langs een kraampje met erg lekkere chocolade en gebakjes. Waldo. Paul had een frambozen crumble en ik een lemon merengue. Mijn favoriet. En natuurlijk ook weer met Emily delen. Die lust alles 😉

Na een rondje met even wat andere dingen zoals we ze hier in Brabant gewend zijn. IJsjes in meer dan diverse smaken, met brownie, cheesecake, zelf gemaakte kokoskoekjes, alcohol vrije wijn, en slush puppy’s van Gin en Tonic.

Door naar Exota, waar we een overheerlijke alcohol vrije cocktail dronken. Exota is helemaal terug. Fris en helemaal passend bij de smaak van nu. Frisdrank maar dan net even anders. Ouderwets en toch helemaal van nu. De cocktails worden gemaakt met een siroop van Monin, die we natuurlijk ook kennen van siropen voor in de koffie. Ik ben heel wat wijzer geworden door mijn bezoekje aan Taste en Exota.

Ik dronk een roze cocktail en Paul een heerlijk zomerse met aardbei en sinaasappel, waar je binnenkort echt uitgebreid alles over kunt lezen!

Wij hebben meer dan genoten deze middag en gingen na een afsluiter bij Liquor 43, een glaasje Orochata, voldaan naar huis.

Houd jij ook zo van Foodfestivals? Welk festival staat bij jou nog op de planning? 

 

 

#spon thnx Exota voor de uitnodiging! 

2 reacties

 1. Goedemorgen Mathiske,

  Graag gedaan, super leuk dat jullie langs zijn geweest op Taste of Amsterdam! Jij bedankt voor het leuke stukje en de mooie foto’s, we hebben binnenkort nog even contact ?

  Groeten Bas
  Exota BV

 2. Beste Mathiske,

  Wat leuk om terug te mogen lezen! Dankjewel voor je leuke tekst en wie weet tot volgend jaar Taste of sneller op een ander foodevent!

  hartelijke groet,

  Waldo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge