Trouwdag 2.0.

Soms heb je van die dingen die je ooit nog wil doen. Nou paste ik in het eerste half jaar dat ik met Paul getrouwd ben iedere maand even mijn jurk. Gewoon omdat het kan. Hij is zo mooi, en staat me goed, zit lekker en ik lijk ineens zo slank! Tijdens en na de zwangerschap ging dat ff niet zo lekker, maar nu paste ik hem weer.

Na de blog bij Life by Jess had ik wil enthoustiast gereageerd dat ik dat ook nog wel graag zou willen. Zo gezegd zo gedaan.

Ik werd benaderd door Kira van Your Story Fotografie, of wij ook nog op de foto wilde in onze trouwkleding.

Dat laat ik me natuurlijk niet zomaar zeggen. Daarbij mee gerekend dat Emily mee mocht als bruidsmeisje maakte het natuurlijk helemaal af. Er werd en datum en locatie afgesproken. Mijn jurk bracht ik weg naar de stomerij en we waren er klaar voor. Zelfs iemand voor de visagie en mijn haren werd verzorgd door Marina van All you need is looks. De make-up was wel even wat meer en anders als ik gewend ben, maar mijn haren, wauw. Zo mooi!

De eerste foto’s die ik laat zien zijn van Manon, van Klik-foto’s. Super leuke meid, zorgde samen met Kira voor een hele relaxte sfeer deze dag. We hebben ook nog veel gelachen die dag en Emily vond het allemaal ook erg gezellig.

Deze foto’s zijn door Kira gemaakt. De stijl is wel anders maar zeker niet minder mooi. Ik heb er gewoon echt geen woorden voor. Ik heb er een paar uitgekozen, dat was al moeilijk genoeg. Maar als jullie graag willen doen ik gewoon nog een deel twee  hoor haha.

In onze trouwkleren zijn we naar huis gegaan, Emily was zo moe. Onderweg bij het tankstation ben ik in mijn jurk naar binnen geweest om nog even een broodje te halen. Gewoon omdat het kan 😉 Alleen voor de gezichten van de mensen zou ik het zo nog een keer doen. Of even naar de appie, haha.

Ik ben heel erg blij dat we nog eens in onze trouwkleren onze mooiste dag mochten herleven. Maar dan zonder stress en spanning. Nog een keer op je mooist en genieten. Ik ga ze nog even uitzoeken en er dan nog maar een album van maken, haha. Zo kunnen we nu nog een keer aan visite vragen, wil je onze trouw foto’s zien 😉 Ik ben trots!

Jeetje, wat heb ik het getroffen met mijn mooie man en dochter!

9 reacties

  1. Supermooie foto’s geworden!
    En echt hoe bijzonder om deze mooie fotos met je eigen kleine meid erbij te hebben! Wij gaan volgend jaar trouwen.. kan niet wacht ons kleine manneke in een pakje hetzelfde als papa te zien haha😍😍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge