Shoplog! Kleertjes voor Kate?

Voor Emily hebben we al een hoop geshopt, maar voor Kate lag er nog maar weinig in de kast. Zeker weinig roze, dus ik ging los. Ik kocht een paar hele mooie setjes en ook van Floor kregen we een stapel kleertjes.

Echt super nette marktplaats vondsten zitten er bij. Ik ben helemaal tevreden. Wat is er nou schattiger dan een klein baby meisje in een jurkje?

Noppies

Op de verkoop facebook pagina plaatste ik een oproepje en zo kon ik uitgebreid kiezen. Alles maatje 56 want ons dametje is nog niet zo heel erg groot.


Dit vind ik zo’n gaaf setje. Het kraagje is helemaal top. En zo’n roze broekje met strik. Ik ben blij! Via de verkooppagina betaalde ik er een tientje voor.

Dit is zo’n baby basic die je veel voorbij ziet komen. Maar hij staat ook echt mega schattig! Nog voordat hij goed en wel paste had ze hem al aan.

En die kocht ik ook in de andere kleurstelling. Via de Facebook pagina voor €10.00

Deze lijkt veel op het shirtje, maar is een jurkje. Dit is gelukkig een maatje groter anders zou Kate wel veel hetzelfde aan moeten. Zielig he?

Gewoon een lekker boxpakje. Roze, streepjes, glitters. klaar!

Dit setje met stipjes is niet van Noppies, maar wel erg schattig. Floor nam hem voor ons mee. Ook super schattig.

Baby sokjes is altijd wel een ding vind ik. Ze gaan of altijd uit, ze zijn te groot of te klein. Ik vind die van de Hema het fijnste, dus daar kocht ik een aantal nieuwe. De sokjes met oogjes waren €3.00 en de bamboo sokjes per twee waren €4.50

Nieuwe rompers. Witte rompers natuurlijk. Ik had alleen nog maar rompertjes met lange mouwen of hele grote van de zeeman. Er moesten dus nieuwe komen. Een vier pak, zo hebben we er gelijk een paar met hondjes, dat vind ik dan weer schattig.

En deze super schattige romper van Hema met lieveheersbeestjes. Bijna van m’n geloof gevallen, maar hij is in ieder geval wit.

Voor het geval mensen het nog niet gezien hadden het shirtje met Girl erop. Het andere shirtje en het broekje zijn beide van Feetje. Toen Emily baby was vond ik het merk zo-zo, terwijl er nu echt mega leuke dingen bij zitten.

en tot slot, dit zwarte jurkje met een maillot. Ons meisje kan d’r lol op met alle jurkjes. De maillot is ietsje pillig, maar dat heb je nogal snel, met maillotten. De laatste twee setjes kocht ik samen in een pakket voor €25.

Voorlopig heeft Kate in maatje 56 meer dan genoeg om aan te trekken. Dat scheelt weer wat met wassen en kan maatje 50 nu al langzaam aan naar zolder. Gelukkig heeft ze dat langer aan gehad als Emily, die was er binnen een week uitgegroeid. 

Koop jij ook wel eens kleding via marktplaats of Facebook of liever alles nieuw?

6 reacties

  1. Wat een leuke aankopen deed je! Ik heb outfit 2 en 3 ook in mijn collectie. Vind noppies zo ontzettend schattig. Voor mijn dochtertje heb ik nog niet zoveel gekocht op Marktplaats maar voor de jongens daarentegen wel.

  2. wat een mooie setjes! dat eerste setje vind ik geweldig, net als dat jurkje dat erop lijkt! Dat 2e setje, met het blauwe noppies jurkje heeft mijn dochtertje ook gehad en veel gedragen!

  3. Wat een leuke kleding zeg! Ik vind de kleuren wit, roze en donkerblauw echt leuk voor een meisje 😉
    Zijn de hondjesrompers van de Hema, trouwens?
    Siger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge