Shoplog| lente en zomer kleding

Een nieuw seizoen, betekend in huize van der Donk over het algemeen dat er een hoop nieuwe outfits gekocht worden. Voor Emily hebben we bijna niks meer liggen wat past, Dus daar moesten we voor inslaan. Thank god voor kinderbijslag, dat is altijd wel fijn meegenomen.

Coolcat

Ik hoor korting, en ben er als de kippen bij. Als een echte Hollander ging ik even kijken of er nog wat hing bij de Coolcat hier in de buurt. Een beetje als lijken pikken voelde het wel, maar ach. Omzet is omzet 😉

Vaak vind ik Coolcat op het randje van ordinair of er overheen, maar we zijn prima geslaagd.Ik zag nog wat leuke jurkjes en dergelijke, maar Emily wilde ze niet. Het werden een rokje en twee T-shirtjes . Ik ben helemaal om wat panterprint betreft, dus ik ga ook echt los. Tot ongenoegen van mijn man, haha.

Zeeman

Vroeger wilde we er niet gezien worden, tegenwoordig sla ik hem niet over, de Zeeman. Voor beide dames altijd erg leuke dingen en voor een fijn klein prijsje.

Matchende badpakjes (a €4.99), Hoe cute zijn die als we straks op vakantie zijn en ze zo samen bij het zwembad aan het spelen zijn? en een roze met watermeloenen (€4.99) voor Emily. Ook een donkerblauw T shirt (€3.99), wat ook een van mijn favoriete kleuren is voor beide meiden. En voor Kate nog een spijkerbroekje (€6.99).

Marktplaats.

Wat ik tegenwoordig niet oversla ik even een oproepje op diverse facebook groepen of op marktplaats. Zo vond ik voor Emily van de collectie van Like Flo hele leuke items voor weinig. Een maxi rok, een metallic rokje en een roze truitje wat iets korter valt. Bij elkaar was ik hiervoor, inclusief verzendkosten nog geen 3 tientjes voor kwijt.

En voor Kate van z8 een mooi pakket. Kunnen ze weer even vooruit.

Als ik de kleuren zo zie, is het de collectie die ik destijds ook voor Emily had, maar dat deert niet. De legginkjes vind ik echt super fijn en zitten ook erg mooi. dit bij elkaar was inclusief verzendkosten €35.

Ter stal

Een nieuwe favoriet, die ik ineens bij vele andere mama’s voorbij zie komen, maar zelf ook aanraad. Ter stal, de slaapzakken zijn erg fijn. Die hebben wij al jaren. Maar ook de kleding is echt super leuk!

Dit seizoen hebben ze lekker kleurrijke printjes en pailletjes. Ik probeerde een spijkerbroek van daar, omdat ik het voor Emily soms echt lastig vind een goede te vinden voor niet al te veel geld. Ook dat is gelukt, hij valt mooi skinny en door de knoopjes in de taille kun je hem verstellen. Het blouseje met de palmboompjes vind ik heel erg Emily. T shirt (€9.95) Spijkerbroek (€12) en de blousse was €12 geloof ik.

Primark.

Daar was ik ook nog even binnen gewaaid, hoewel ik voor de kinderen ging, kwam ik met meer spullen voor mezelf naar buiten. Die doe ik van de week in een losse shoplog, want ik heb zulk leuk spul voor mezelf gekocht, dat ik het wel met jullie moet delen!

Wederom een broekje om uit te proberen, maar deze vind ik wat tegenvallen. Wat frisse T-shirtjes voor Kate en nieuwe haar elastiekjes voor Emily en mij. Niet echt heel spannend, maar we zijn geslaagd.

Shoeby

Als laatst een van mijn persoonlijke favorieten, sinds kort shop ik behoorlijk veel bij de shoeby, de collectie voor de kleine meisjes vind ik echt top. Na de nieuwe lancering van Nicolette van Dam zijn we naar een klein eventje geweest waarbij we met korting mochten shoppen. Emily mocht ons aankleden en wij hebben haar aangekleed. Dat was heel erg leuk, die foto’s heb ik alleen nog niet.

Dit toffe jurkje uit de candlyland collectie kocht ik voor Emily

En tot slot kocht ik bij een mooie winkel in Oss een legging van het merk Cats&Dogs. Een hele gave streep legging waarbij als tip de pijpjes eens om te slaan om het een beetje stoerder te maken. Nou die tip heb ik ter harte genomen, alles legginkjes worden tegenwoordig omgerold 😉 Hij was niet voor niks, maar wel hele mooie kwaliteit €29.99

Nieuwe schoenen

Tja, die horen er ook bij. Emily haar voeten waren toch wat minder hard gegroeid dan ik dacht, dus heb ik ‘maar’ twee paar gekocht voor haar. Zodat ze wel wat nieuws aankan nu het mooi weer word en het met de lente kleren mooi combineert. Beide schoenen komen van Scapino en het tweede paar was voor de helft, samen waren ze €35.

Ik ga zsm mijn shoplog met mijn eigen nieuwe kleren inplannen, met hopelijk wat aan foto’s. Die ga je vast voorbij zien komen. Dit was de shoplog voor de meiden, maar mocht je nou denken.. Ahhh Kate heeft bijna niks, daar had ik twee bananen dozen vol kleding voor staan die ik van een vriendin kreeg met echt hele leuke kleertjes en de oude kleertjes van Emily. Die is meer dan voorzien 😉

2 reacties

  1. Leuke aankopen !
    Bij de Primark al een paar keer vergist in de maat, wij kopen nu standaard een maat groter dan we nodig hebben en geen meisjes spijkerbroeken, maar de jongens variant.

    Zeeman, Hema en Shoeby hoor ik vaak goede verhalen over !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge