Shoplog! Nog meer sale! Meisjes en mama dingen.

Soms heb je van die fases dat je niet zo veel koopt en soms loop je tegen alleeeeen maar leuke dingen aan! Nou dat had ik nu dus. Dus we doen maar weer een shoplogje!

Zara

what else? Ik was in Den Bosch in de Zara aan het kijken voor een kraamvisite cadeautje en toen stuurde Paul me een berichtje dat de schoenen van Emily te klein waren.

Dat moet je dus ook niet doen, als je vrouw in de Zara staat haha. Deze zijn toch te schattig met strik erop! Maar echt!

 

In de uitverkoop hingen super schattige shirtjes voor 1.99. Ik had er al een aantal van maar nam deze leuke met muizen mee.

Dit schattige setje maakte ik voor de kraamvisite. Dat jurkje zooo schattig en echt mini! Een Sophie de giraf (die we afgelopen zomer in Frankrijk al kochten, voor een tientje. Da’s ff een verschrilletje met hier, ik dacht nog een voorraad mee te nemen, maar dat mocht niet van Paul )  en voor de mama een heerlijke showerfoam van Hema.

Bij de Hema kocht ik voor mezelf een nieuw kleurtje lipstick. Ik moet zelf wel even wennen aan een feller kleurtje maar ik vind het leuk staan.

Bij Claire kocht ik voor Emily nieuwe haarspeldjes. Een leren strikje een blauwe strik en een rode roos voor bij haar carnavals outfit. Ze heeft een hele schattige Spaanse jurk en zo is de look natuurlijk compleet.

bij Z8 hadden ze sale. 50% korting op een hele hoop items. Ik wacht tegenwoordig even tot de ergste drukte voorbij is en dan kijk ik op mijn gemak even. Ik vond deze rokjes al een hele tijd erg leuk dus die kocht ik in twee kleuren. Deze staan zo stoer!

maatje 80, deze kan ze nog wel eventjes aan.

en maatje 86. En hier kunnen we dus nog wel eventjes mee vooruit. Ze staan zo stoer!

en deze legging.

En voor mezelf

kocht ik nieuwe jurkjes. Mama moet soms ook wat nieuws aan toch? Ik kocht deze donkerblauwe lange ribjurk bij Most Wanted Luxury.

en deze iets minder donker blauwe jurk met kol. Zo is dat toch lastig om zo’n ding een beetje charmant op de foto te zetten vind ik altijd. Die kleine jurkjes gaan nog wel, maar voor mezelf. Niet handig

En ik kreeg van Paul deze schoenen voor mijn verjaardag. Hele gave nieuwe Adidassen. Kan ik ook weer vooruit.

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge