Sinterkerst-swap 2017

De sinterkerst-swap!

Net als vorig jaar bedacht ik heel enthousiast weer een swap te doen. Ik deed een oproepje op instagram en daar reageerde wat enthousiaste dames op. Ook gooide ik zelf een lijntje her en der uit om mee te doen. De lootjes werden getrokken en na een ideeën lijstje te hebben aangeleverd mocht je een pakketje samen stellen.

Ik ontving het Sinterkerst pakketje van Jessica van Life by Jess en kon niet wachten het open te maken. Ondertussen had ik wel een vaag vermoeden maar echt een super leuk pakket ontving ik. Met Jessica heb ik al een tijdje contact via instagram en facebook en natuurlijk onze blogs, dus super leuk dat ze mee deed dit jaar.

Het pakketje.

Ik kon niet wachten met open maken, en Emily natuurlijk al helemaal niet. Een cadeautje moet gelijk open. Mooi in rood glanzend kerstpapier was het doosje ingepakt. Ik was echt verbaasd over wat er allemaal in het pakketje zat gezien het budget wat we hadden afgesproken.

Emily wilde natuurlijk helpen met open maken. Tot dat ze haar frozen beker uitpakte, toen was ze om en wilde ze alleen nog maar die beker. Voor de vorm heeft ze ook haar kerst jurkje aan, haha.

Ik kreeg een super tof bak pakketje. Een mini springvorm, deeg stempels en een pakje voor merengue taart.

Losse thee. Sinds kort heb ik dat helemaal ontdekt, gewoon zelf met een thee ei en losse thee aan de gang. Dus deze earl grey is super welkom (en erg lekker kan ik ondertussen vertellen)

Nagellak in kerst kleurtjes en een lippenbalsem. Hema is goed vertegenwoordigd deze swap. Ook een groot gedeelte van het pakketje wat ik verstuurd heb bevatte spulletjes van Hema.

Een douche gel en een geurkaarsje.

Lekker warme sokken voor de koude en donkere dagen voor kerst.

Een rompertje voor de baby.

En als laatste dit super toffe boekje. Hier kan ik zelf recepten in opschrijven en de werkwijze enz. De layout en alles, echt super gaaf. Ik ben er echt heel erg blij mee!

Dit was mijn hele pakketje, kijk zeker eens naar wat Jessica ontvangen heeft of de blog van Floor van vanmorgen. Wat mij betreft weer super geslaagd en voor volgend jaar houd ik me weer aanbevolen! Op naar mooie kerstdagen, een mooi 2018 en een nieuwe sinterkerst swap.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge