Vakantie Shoplog. Italiaanse inkopen

Als ik het weer buiten zo kijk en met mijn shawl om achter de laptop zit met een grote kop thee zou ik bijna vergeten dat ik net terug ben van vakantie. Ondertussen staat wasmachine nr 6 aan en zijn we al weer bijna bij. Paul is aan het werk, ik ben aan het werk en Emily is op de opvang. Het echte leven is weer begonnen.

Wat kochten we om mee naar huis te nemen?

De supermarkten in het buitenland zijn toch vaak wat spannender als die van thuis, zo werkt dat nu eenmaal. Nou hebben we lekker vaak pizza gegeten en niet zo’n spannende boodschappen gekocht voor mee naar huis.

Voor Emily kochten we nieuwe schoentjes. Puma’s uit de nieuwe collectie. Wel raadpleegden we google toen we in de winkel stonden wat ze thuis kosten, maar liefst 10 tot 15 euro duurder. Dus deze mochten mee naar huis.

We kochten een spelletje Uno, want we waren onze eigen spelletjes thuis vergeten. Toch is het net wat gezelliger als je met elkaar een praatje maakt als je aan tafel zit in plaats van allebei met je neus in een boek.

Bij de Disneystore mocht Emily wat uitkiezen, we kochten bad poppen van Frozen. Ze hadden bij de Disneystore zoals gewoonlijk te veel leuke dingen.

Een Ferrari. Uit Maranello uit een echte Ferrari store. Alleen zit er geen uitknopje op zoals bijvoorbeeld de zoef- zoef dieren, deze gaat oneindig door en Emily vind hem fantastisch.

Voor de thuisblijvers wilde we ook wat leuks mee nemen, van Floor kregen we het verzoekje Piemelpasta. We namen gelijk ook een zak mee voor de buren die op ons huis paste. When in Italy, you buy pasta.

Nog een echt Italiaans product, Limoncello. En we kozen deze keer niet voor een goedkope supermarkt variant maar eentje echt uit de streek waar we zaten en met het juiste percentage alcohol.

Niet zo heel spannend, deze vakantie shoplog, maar de piemelpasta wilde ik jullie toch niet onthouden.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge