Waarom je Vis A Vis op netflix moet kijken! (Zonder spoilers)

Ik ben tegenwoordig die hard netflix verslaafd en als het even kan spendeer ik met de man onze vrije uurtjes achter de tv. Vis a Vis is nu onze grote verslaving en ik kan hem iedereen aanraden.

Eerste indruk

Hoewel ik op het eerste oog dacht dat het wel heel erg de richting op ging van OITNB, blond meisje, redelijk netjes en onschuldig en toch in de gevangenis. Ontpopt het verhaal zich toch heel anders.
waar ik OITNB langdradig vond worden heb ik dat bij VIS a Vis helemaal niet. Net als je denkt dat het inkakt of totaal de andere kant op, in de zin van, nee, ze zullen toch niet, doen ze het toch.


Spaans is een mooie taal en vol temperament, hoewel je verplicht de ondertitels moet lezen betekend dit ook dat je je telefoon dus niet kunt gebruiken als je aan het kijken bent.

Mijn spaanse vocabulair is ook aandig uitgebreid. De schuttingtaal is prima vertegenwoordigd. Die mierda, Joder, culo en de hijo de puta’s vliegen je dan wel om de oren, maar het is ook wel eens lekker om in een andere taal te vloeken, toch?

Samen met mijn collega’s kan ik er niet over uit hoe heerlijk de serie wegkijkt en hoe gemeen de vrouwen zijn. Maar genieten, dat is het!

Heb jij Vis A Vis al gezien? Hoe ver ben je?

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge