Wij kochten toch een meerijd plankje voor achter de kinderwagen

Ik heb echt een hele tijd geroepen dat ik echt niet zo’n ding ging kopen. Super onhandig, hebben we niet nodig, Emily kan goed lopen.

Tot nu..

ik ben al een paar keer alleen op pad geweest met Emily en dat doet ze super als grote zus. Ze loopt best aardig mee en ze zeur niet eens heel erg. (Meestal is dat omdat ik haar omkoop met een taartje of een ijsje) maar ze loopt niet zo hard. Met oversteken moet je net een paar ogen en handen extra hebben. En op de heenweg gaat dat nog prima, dan heeft Emily er zin in en haar beloning nog niet gehad haha.

Op de terugweg is Emily vaak wat moe en heeft ze minder zin om te lopen. Vaak wil ze gedragen worden wat niet kan als je met kinderwagen loopt. Ook wil ze iets minder graag luisteren en dat vind ik met oversteken toch niet zo heel erg fijn.

Gebruik ervaring

Wij hebben een maxi-cosi kinderwagen en kochten op (jawel) marktplaats een maxi-cosi plankje. Je kunt hem heel eenvoudig aan het onderstel vastmaken met adapters. Als je dan alleen met baby op pad gaat kun je  het plankje er af halen. Je moet de duwstang wel verder naar achter doen omdat anders de peuter er niet tussen past en je wel erg kort op het plankje loopt. Dat doet geheid een keer zeer aan je teen, maar vooralsnog gaat het prima. Even wennen en dan komt dat helemaal goed. Zo kan ik in m’n eentje prima met de peuter op pad.

Wat Emily er van vind?

Die vind het helemaal fantastisch, die is liever lui dan moe en gaat graag op het plankje staan. Lekker met haar zusje keten en ze kan overal gewoon bij. Zo kan ze Kate goed in de gaten houden.

Eind goed al goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge