Allerhande box #4 week 7

Ook zo’n maandag blog. De allerhande box van afgelopen week. Deze week hebben we weer SUPER lekker gegeten! Er zat deze week gelukkig ook nog een leuke bezorger bij 😉 Ze zijn niet allemaal even vrolijk en enthousiast als die we nu hadden.

Nog even wat aanvullende info over de box. Je kunt vanaf nu ook de box ophalen in jou Albert Heijn winkel, Super handig als je dus toch boodschappen gaat doen op een vaste dag, bestel je hem van te voren en dan neem je m zo HUP! mee naar huis. De box is er voor 2 personen en voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) Het menu van de box loop van maandag tot maandag, en je moet hem 4 dagen van te voren bestellen. Dus als je m maandag besteld kan je m pas op z’n vroegst donderdag binnen hebben. Dat is niet erg, maar wel fijn om te weten.

Het fijne van de box is, dat je vers en binnen 30 minuten een verantwoorde maaltijd op tafel hebt staan!

Op het recept van de karbonade stond onderin dat we daar het beste als eerste mee konden beginnen, dus dat hebben we gedaan. En wat was dat lekker zeg!! een salade van wit en rode kool en frisse sinaasappel erbij. Lekker gegrilde Karbonade erbij en gebakken aardappeltjes. Van peterselie en citroen zat er een soort dipje bij, ik heb mijn vingers er bijna bij opgegeten! Door de halve citroen te grillen word ie minder bitter, maar juist een beetje zoet! dit recept bevat 750 kcal p.p.

IMAG3674

 

Daarna hadden we de Chili con carne, de kruiden die er bij zaten roken gelijk al super lekker!! Hij was best pittig, maar dat kunnen wij wel hebben, als je het niet gewend bent was je hier wel een beetje van geschrokken denk ik. maar daar stond ook een warschuwing voor onder aan het recept. De koffietwist zorgde voor een wat meer rokerige smaak, vooral met koken rook je dat heel erg. dit recept bevat 660 kcal p.p.

 

en als laatst hadden we de Halloumi met zelfgemaakte rucola humus, Paul was een beetje huiverig. bij de chili zaten al bonen en nu ook nog kikker erwten. Maar het viel hem heel erg mee. Omdat je van de erwten de humus maakt en door de rucola merk je daar niks meer van. Hij was erg lekker met de couscous- salade met bietjes en worteltjes erbij. De Haloumi was erg verrassend, Die moesten we grillen. gegrilde kaas was het dus. Lekker vega gegeten deze week! dit recept bevat 810 kcal p.p

 

Voor aankomende week hebben wij even geen AH box, gelukkig een vriendin van mij wel en die gaat de blog van aankomende week schrijven! De week erop (ik heb het menu al gezien op de site) hebben we hem wel weer!

IMAG3653

Wist je dat je bij alle trasacties bij de Albert Heijn een code krijgt voor korting? Ter promotie, mooi toch? kun jij het ook een keer proberen!

Ben je al overstag? heb je de box al geprobeerd?? wat vond jij het lekkerst? Of ben je nu zo benieuwd dat je hem gaat bestellen?

de kortingscode: AHBOX216 is nog tot 16 maart geldig, leuk en lekker om een keer te proberen! IMAG3378

Benieuwd naar de vorige? Box 1 > Box 2 > Box 3

Tot de volgende! Volg me op Facebook, Instagram @Mathisseke en Bloglovin. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! X

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge